Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
E-líquido premium sabor mentol para cigarrillo electrónico ( menthol flavour )
zoom

MENTOL ( 10 ml )

Aroma mentolat. Silenci mentolat. Sabor intens i molt refrescant en boca. Sensació extraordinàriament fresca i duradora. Envàs 10ml.
4,55 €
  • Descripció
e-líquid Waper 
 
Els nostres e-líquids Waper són de fabricació i producció pròpia i estan elaborats a Barcelona.
 
Després de molts mesos de recerca i desenvolupament, hem tret al mercat l'e-líquid Waper per complaure als clients més exigents; amb una qualitat inigualable i estrictes controls per a una absoluta seguretat de cara els nostres clients.
 
Tots nostres e-líquids són compatibles amb qualsevol tipus de cigarreta electrònica.
 
Qualitat Waper
 
Tots els e-líquids de sabors Waper són fabricats per Waper utilitzant els millors ingredients i seguint els més estrictes controls de qualitat. Els nostres e-líquids Waper amb 0 - 6 - 12 i 18 mg, són formulats pels nostres químics, altament qualificats, en el nostre laboratori registrat amb la ISO 9001:2008.
 
A diferència de moltes altres marques d'e-líquid que simplement afegeixen sabor a una base, nosaltres hem creat una base per als productes Waper, provada per garantir la concentració precisa en cada lot.
 
Ingredients grau USP
 
Tots els e-líquids Waper s'han fabricat amb propilenglicol, glicerina vegetal i els mg segons referència de producte, de la més alta qualitat disponible al mercat: EP/USP. Aquests ingredients EP/USP provenen de proveïdors europeus altament qualificats per garantir una puresa sense igual. La EP/USP és una monografia de totes les substàncies actives, medicaments i preparats farmacèutics, tot això regulat per l'Adreça Europea de Qualitat del Medicament. EP/USP estableix estàndards per a la puresa, força, qualitat i consistència d'aquests productes fonamentals per a la salut pública. S'utilitzen les normes de la EP/USP reconegudes en més de 130 països de tot el món, a diferència de molts fabricants i proveïdors d'e-líquid de l'estranger que han estat desacreditats per utilitzar ingredients de qualitat inferior.
 
Waper utilitza només ingredients de grau EP/USP.
 
Aromes
 
Tots els sabors de Waper e-líquid s'han obtingut dels aromistes més respectats de la indústria de fragàncies i aromes per a ús alimentari.
 
A més, hem aprofundit en el nostre compromís amb la seguretat dels nostres clients i no incloem diacetil en les nostres mescles de sabors. 
 
Seguretat 
 
Waper es pren de debò la seguretat dels seus clients, i és per això que s'han pres les mesures necessàries per protegir-los. 
 
Cada envàs d'e-líquid Waper conté tap amb precinte de seguretat i rosca a prova de nens, per assegurar la integritat del contingut.
 
Tots els envasos d'e-líquid Waper també estan etiquetats amb els advertiments de seguretat estàndard. Indiquen la concentració exacte i un nombre de lot únic del qual es deriva l'e-líquid, així com la seva data de caducitat.
 
De cada lot produït enviem mostres de cadascuna de les nostres referències a laboratoris externs on sotmetem els nostres e-líquids a tres tipus d'anàlisis: micro biòtics, GC/MS i HPLC.
 
D'aquesta manera podem considerar Waper com un dels millors e-líquids en la categoria Premium.
Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es