Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-

què és waper

 

 

 

 

Waper és una marca d'e-líquid premium i cigarretes electròniques d'alta qualitat. El nostre principal desig és complir amb les expectatives dels clients més exigents, oferint un disseny avantguardista i una àmplia gamma de líquids per vaporejar de producció i fabricació pròpia.

A waper desitgem estar permanentment en contacte amb els nostres clients, i volem crear els vincles necessaris, interactuant conjuntament, perquè els nostres productes waper siguin els teus productes. La millora contínua en els sabors i la labor en R+D dels productes waper ens asseguren posicionar-nos en l'avantguarda de la tecnologia i permeten oferir un qualitat única, a la qual s'afegeixen l'eficàcia i la facilitat en l'ús de tots els nostres models waper.

A waper creiem fermament en la qualitat dels nostres productes, per això, apostem pel màrqueting directe amb els clients per poder arribar d'aquesta manera a més consumidors. Prova la qualitat waper i segur que voldràs recomanar els nostres productes.

Per waper és fonamental que tots els nostres clients tinguin la seguretat que estan consumint els millors productes. Per aconseguir aquest propòsit, utilitzem els millors materials i les tècniques de fabricació més segures, realitzem recerques de laboratori i unes anàlisis meticuloses, perquè tots els nostres clients rebin uns productes que compleixin estrictament les normes de seguretat, d'acord amb les normatives vigents en aquesta matèria.

 

 

news letter waper

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es