Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-

distribuidors

Gràcies pel seu interès en Waper e-Líquid & Electronic Cigarettes.
 
Si vostè és propietari d'un comerç i vol incloure Waper en la seva gamma de productes, li podem proporcionar una nova font d'ingressos per al seu negoci.
 
Waper ofereix un e-líquid produït, elaborat i envasat a Barcelona juntament amb una gamma de cigarrets electrònics d'alta qualitat amb dissenys únics al mercat. Tot això amb assistència al seu punt de venda.
 
Seguint les noves tendències de mercat, són molts els comerços minoristes de qualsevol sector que amplien el seu per-foli de productes confiant en marques de proximitat gestionades per professionals del sector.
 
Comprant Waper al major (per una comanda mínima) crea un marge de benefici alt mentre que ajuda als seus clients a viure de forma més sana.
 
Tindrà un servei personalitzat i atenció per part del nostre equip de vendes.
 
Una vegada confirmat com a venedor autoritzat vostè tindrà accés a un preu a l'engròs i gaudirà d'un marge de benefici molt rendible i saludable.
 
(Quantitat mínima aplicable en totes les comandes).
 
L'oportunitat de guanyar diners mentre marca la diferència està aquí i ara. Ajudi als seus clients a estalviar diners i guanyar diners mentre ho fa.
 
FORMULARI DE CONTACTE:

...

news letter waper

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es