Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-

a on vaporejar

El cigarret electrònic està lliure de tabac i es pot utilitzar en qualsevol lloc on estigui prohibit fumar sense

trencar cap llei de la prohibició del tabac .

Els clients d'altres països hauran de revisar les seves lleis locals per veure si les restriccions que s'imposen sobre els cigarrets electrònics els afecten.

Waper Electronic Cigarette s'utilitza en bars, oficines, a bord d'avions sense problema. De vegades una persona pot confondre el seu cigarret electrònic amb el cigarret tradicional. Una ràpida explicació ajuda a educar a la gent i crear consciència social.

L'ús de Waper Electronic Cigarette en el lloc de treball i espais públics, incloent l'oficina, fàbrica, sector hostaleria, vehicle de treball i el taxi no violen la llei de la prohibició del tabac o la Lleis de Salut d'Espanya ja que el dispositiu no està classificat com " fumar" .

El terme correcte per a l'ús de Waper Electronic Cigarette és: vaporejar.

No obstant això, hauràs de comprovar les condicions del lloc on vagis a vaporejar, sempre respectant les decisions de tercers.

Per exemple, si no se't permet consumir aliments o begudes a l'àrea de treball o on s'opera amb maquinària, llavors el teu ocupador no pot aprovar l'ús de cigarrets electrònics durant el treball. És recomanable demanar permís primer.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es