Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
Claromizador CE5
zoom

claromitzador CE5

Claromitzador que representa l´evolució del clàssic CE4, però les seves metxes van en l´interior d´un tub d´acer. Ofereix bon sabor i bona producció del vapor. Capacitat: 1,6 ml.
2,20 €
  • Descripció

· Claromitzador compatible amb qualsevol batería de rosca tipus EGO, ideal per utilitzar amb el PACK IN-IN, GO-GO o similar.
· No se li pot substituïr la resistència.
· Posició resistència: Superior.
· Resistència: 2,4 Ohm.
· Al reomplir el claromitzador i utilitzar-ho per primera vegada, haurem de deixar passar més temps que en el clàssic CE4, perque el líquid pugui entrar correctament a travès de les perforacions que hi han en el tub d´acer i pugui impregnar correctament les fibres, en cas contrari, correm el perill de cremar la resistència. Un cop omplert de líquid per primera vegada el claromitzador, es recomana esperar mínim 8 minuts per impregnar correctament les fibres que formen la resistència. Presenta un bon sistema de drenatge que permet una bona producció de vapor amb un sabor constant.

 Consell Waper
· El claromizador CE5 és un producte de consum amb una vida útil i d'ús individual. Recomanem canviar el claromizador als 20 dies del seu primer ús i no barrejar sabors de líquid.
Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es