Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
bateria cigarrillo electronico
zoom

bateria in-in

Bateria amb led avisador de càrrega.
5,95 €
  • Descripció

La bateria recarregable Waper in-in de 650 mAh porta una funció d'estalvi d'energia que apaga la bateria. Això evita la descàrrega accidental de la bateria quan no està en ús. 

La bateria in-in porta incorporat un micro xip per evitar la sobrecàrrega, així que el carregador circular base Waper es detindrà automàticament quan la bateria estigui completament carregada. 

LED’s de la bateria i del botó: Bateria amb avisador led en botó d'encès i a la base del cigarret electrònic Waper mostrant en tot moment el nivell de càrrega.

Nivells de senyalització led

- Color Verd:         Durada aproximada de 600 calades.

- Color Groc:         Durada aproximada de 75 calades.

- Color Vermell:    Durada aproximada de 25 calades.

Amb el botó d'encès/apagat de la nova bateria Waper in-in de 5 clic’s podràs activar i apagar el cigarret electrònic Waper.

Activar la bateria Waper in-in: Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Desactivar la bateria Waper in-in: Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Càrrega de la bateria

Per carregar la bateria, recolza suaument el cigarret electrònic Waper en el carregador circular base Waper de subjecció magnètica, seguidament connecta el cable de la base circular a una entrada USB o bé a l'adaptador de corrent. La base parpelleja mentre s'està carregant. La llum del carregador USB serà de color vermell durant la càrrega i blava després que s'hagi carregat completament.

Precaucions per a l'ús de la bateria i el carregador

• Utilitza un port USB d'alta velocitat per carregar la bateria correctament.

• Carrega la bateria completament abans d'usar-la, així donaràs una durada major a la vida de la bateria.

• Per garantir una bona durada de la bateria no la guardis en ambients molt càlids o molt humits. 

Especificacions de la bateria

Capacitat de la bateria: 650 mAh.

Màxim de calades del cigarret electrònic amb bateria carregada: 700 calades.

Temps de càrrega bateria: 3 hores.

Vida útil de la bateria: Més de 300 cicles de càrrega i descàrrega.

Protecció de baixa tensió

Si el voltatge de la bateria és inferior a 3.3 v s'activa un flaix pampalluguejant de llum vermella portant al Cigarret electrònic Waper a l'apagat i evitant així el reescalfament de la bateria.

Bloqueig automàtic

El bloqueig automàtic s'activa per precaució si el botó d'encès i apagat es pressiona més de 10 segons evitant així el reescalfament de la bateria.

Waper recomana enèrgicament ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, arribat el moment de reemplaçar la bateria aconsellem dipositar-la en els contenidors de reciclatge específics.

Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es