Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
Batería go-go Waper
zoom

bateria go-go

Capacitat 650 mAh
5,95 €
  • Descripció

La bateria recarregable Waper go-go de 650 mAh porta una funció d'estalvi d'energia que apaga la bateria. Això evita la descàrrega accidental de la bateria quan no està en ús.

La bateria go-go porta incorporat un micro xip per evitar la sobrecàrrega, així que el carregador s’aturarà automàticament quan la bateria estigui completament carregada.

Botó d'encès/apagat

• Bateria Waper go-go de 5 clic 's: Amb el botó d'encès/apagat de la nova bateria Waper go-go de 5 clic 's podràs activar i apagar el cigarret electrònic Waper.

Activar la bateria Waper go-go : Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Desactivar la bateria Waper go-go: Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Càrrega de la bateria

Per carregar la bateria, enrosca suaument la bateria en el carregador USB seguidament connecta el cable a una entrada USB o bé a l'adaptador de corrent. La bateria parpelleja mentre s'està carregant. La llum del carregador USB serà de color vermell durant la càrrega i verd després que s'hagi carregat completament.

Precaucions per a l'ús de la bateria i el carregador

• Utilitza únicament el carregador USB dedicat subministrat, per evitar possibles danys a la bateria.

• Utilitza un port USB d'alta velocitat per carregar la bateria correctament.

• Carrega la bateria completament abans d'usar-la, així donaràs una durada major a la vida de la bateria.

• Per garantir una bona durada de la bateria no la guardis en ambients molt càlids o molt humits.

Especificacions de la bateria

Capacitat de la bateria: 650 mAh

Màxim de calades del cigarret electrònic amb bateria carregada: 700 calades

Temps de càrrega bateria: 3 hores

Vida útil de la bateria (cicles de càrrega i descàrrega): Més de 300 cicles

Protecció de baixa tensió

Si el voltatge de la bateria és inferior a 3.3 v s'activa un flaix pampalluguejant de llum blava portant al Cigarret electrònic Waper a l'apagat evitant així el reescalfament de la bateria.

Bloqueig automàtic

El bloqueig automàtic s'activa per precaució si el botó d'encès i apagat es pressiona més de 10 segons evitant així el reescalfament de la bateria.

Waper recomana enèrgicament ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, arribat el moment de canviar la bateria aconsellem dipositar-la en els contenidors de reciclatge específics.

 

Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es