Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
Pack in-in de waper
zoom
Pack in-in de waper

pack in-in

Conté bateria amb led avisador de càrrega, claromitzador, carregador circular, carregador usb, adaptador corrent i manual d'instruccions. E-cig que per les seves característiques de càrrega, és adequat per utilitzar a casa o en el lloc de treball (sempre i quan sigui possible).
17,00 €
  • Descripció

Waper in-in és una innovadora sèrie de cigarretes electròniques de la marca Waper.

El seu carregador circular possibilita una de les càrregues més ràpides i fàcils del mercat. Inclou a més noves prestacions, com la nova bateria amb led avisador de càrrega, protecció de baixa tensió i protecció contra reescalfament.

Nova experiència, vaporeja amb in in:

El nostre innovador claromitzador Waper destaca per tenir un baix consum d'e-líquid i per mantenir el sabor Waper intacte en boca durant més temps. 

Amb el vapor del claromitzador Waper obtindràs una extraordinària sensació en boca molt més intensa i agradable, fent del cigarret electrònic Waper una experiència única que anirà a més amb cada calada. 

Novetats kit Waper in-in:

Bateria waper in-in

• Bateria amb avisador led en el botó d'encès i a la base de la bateria Waper in-in mostrant en tot moment el nivell de càrrega.

• Bateria Waper in-in de 5 clic’s:

Amb el botó d'encès/apagat de la nova bateria Waper in-in de 5 clic’s podràs activar i apagar el cigarret electrònic Waper.

Activar la bateria Waper in-in: Prem el botó d'encès/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Desactivar la bateria Waper in-in: Prem el botó d'encès/ apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Es recomana desactivar la bateria per evitar les pulsacions indesitjades; com a protecció, per exemple, davant el risc que qualsevol pugui aspirar del cigarret electrònic.

• Nivells de senyalització led:

- Color Verd: Durada aproximada de 600 calades.

- Color Groc: Durada aproximada de 75 calades.

- Color Rojo: Durada aproximada de 25 calades.

• Protecció de la bateria: Si el voltatge de la bateria és inferior a 3.3 v s'activa un flaix pampalluguejant de llum vermella portant al Cigarret electrònic Waper a l'apagat i evitant així el reescalfament de la bateria.

• Bloqueig automàtic: El bloqueig automàtic s'activa per precaució si el botó d'encès i apagat es pressiona més de 10 segons evitant així el reescalfament de la bateria.

Carregador circular base Waper

• Carrega el teu Waper in-in en la teva taula d'oficina, menjador, habitació, cuina o on desitgis amb una càrrega de fàcil ús i molt ràpida.

• Evita haver de descargolar la càrrega del claromizador per carregar la bateria. Amb el nostre carregador circular base Waper podràs recarregar el cigarret electrònic Waper amb major rapidesa per USB o bé amb l'adaptador de corrent.

• Base amb magnetisme incorporat per facilitar una bona connexió. Amb el sistema magnètic es genera l'acoblament ideal de càrrega entre la base circular Waper i el cigarret electrònic Waper.

• El canvi de color del led de la base Waper mostra els diferents nivells de càrrega oferint disseny i comoditat, fent-te saber en tot moment l'estat actual de càrrega de la bateria del cigarret electrònic Waper.

Components de kit Waper in-in:

• Bateria de liti de 650 mAh amb tres nivells de senyalització led.

• Claromitzador Waper. 

• Carregador circular base Waper amb cable USB.

• Adaptador de Corrent.

• Instruccions d'ús (espanyol/anglès).

Consell Waper:

Una vegada encès Waper in-in solament funciona quan es prem el botó led. S'ha de prémer el botó led i inhalar al mateix temps. Deixa anar el botó després de la inhalació. En prémer el botó, la llum led s'encendrà. 

El claromitzador Waper és un producte de consum amb una vida útil i d'ús individual. Recomanem canviar el claromitzador Waper al cap de 30 dies del seu primer ús i no barrejar sabors d'e-líquid Waper.

 

 

Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es