Menu

Banner cat abril17

aaaaCart

Content

Breadcrumb

A+ A A-
Pack go-go de waper
zoom

pack go-go

Conté bateria, claromitzador, carregador usb, adaptador corrent, bossa i manual d'instruccions.
15,20 €
  • Descripció

Waper go-go és un pack de cigarret electrònic que porta inclòs un claromitzador waper d'alt rendiment, amb la tecnologia més avançada: sense juntes soldades. El claromitzador waper és excepcionalment fàcil d'usar i té un tanc de gran capacitat per 1,6 ml d'e-líquid waper.

Nova experiència, vaporeja amb go-go

El nostre innovador claromitzador Waper destaca pel seu baix consum d'e-líquid i per mantenir el sabor Waper intacte en boca per més temps. 

Amb el vapor del claromitzador Waper obtindràs una extraordinària sensació en boca molt més intensa i agradable, fent de cigarret electrònic Waper una experiència nova i única que anirà més enllà amb cada calada. 

Novetats kit Waper go-go

Bateria waper go•go

• Bateria amb avisador led en botó d'encès del cigarret electrònic Waper mostrant en tot moment el nivell de càrrega.

• Bateria Waper go-go de 5 clic’s: Amb el botó d'encès/apagat de la nova bateria Waper go-go de 5 clic’s podràs activar i apagar el cigarret electrònic Waper.

Activar la bateria Waper go-go: Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

Desactivar la bateria Waper go-go: Prem el botó d'encès/bloqueig/apagat cinc vegades seguides deixant un interval de no més de dos segons.

• Protecció de la bateria: Si el voltatge de la bateria és inferior a 3.3 v s'activa un flaix pampalluguejant de llum blava portant al Cigarret electrònic Waper a l'apagat, evitant així el reescalfament de la bateria.

• Bloqueig automàtic: El bloqueig automàtic s'activa per precaució si el botó d'encès i apagat es pressiona més de 10 segons evitant així el reescalfament de la bateria.

Components de Waper go-go

• Bateria de liti de 650 mAh.

• Claromitzador Waper. 

• Carregador USB.

• Adaptador de Corrent.

• Instruccions d'ús (espanyol/anglès).

Consell Waper

Una vegada encès Waper go-go tan sols funciona quan es prem el botó led. S'ha de prémer el botó led i inhalar al mateix temps. Deixa anar el botó després de la inhalació. En prémer el botó, la llum led s'encendrà. Si es manté premut el botó massa temps, pot causar sobreescalfament i danys en el teu Waper go-go.

Es recomana desactivar la bateria per evitar les pulsacions indesitjades; com a protecció, per exemple, davant el risc que qualsevol pugui aspirar del teu cigarret electrònic.

El claromitzador Waper és un producte de consum amb una vida útil i d'ús individual. Recomanem canviar el claromitzador Waper al cap de 30 dies del seu primer ús i no barrejar sabors d'e-líquid Waper.

 

 

 

Por favor, acceda a su cuenta para comentar.

 tel. +34 93 309 48 24    info@waper.es     www.waper.es